Föreläsningar

“Malin har en fantastisk livserfarenhet när det gäller att lyckas inom internationell försäljning. Med sin varma humor och många konkreta råd, väcker hon ett intresse inom var och en som lyssnar till henne, oavsett position i organisationen. Malins livsöde är både inspirerande och gripande att ta del av och det finns mycket att reflektera över för alla som vill lyckas inom försäljning och sin karriär”
Lasse Gustavson, Föreläsare och Lifecoach

“Malin är engagerad, livskraftig och brinner för sin mission, att sprida energi och kunskap. Hennes långa och gedigna erfarenheter, tillsammans med en fantastisk humor, sätter krydda och värme till hennes berättelser och det hon önskar förmedla. Jag fascineras av Malins resa, hennes mod, galna upptåg och framförallt, av hennes vilja av att leva och ge livskraft till andra. Hon har min största och varmaste rekommendation, både som föreläsare och människa. Nu när Malin tar steget ut i föreläsarvärlden, så står jag bakom henne och hejar och stöttar till 100%”
Zarah Öberg, Föreläsare, Coach, NLP Trainer och journalist

“Malins föreläsning var jättebra. Bra story, tydlig och rak med självdistans. Hon har glimten i ögat och är karismatisk på scenen.”
– Karin Palmqvist, PriceWaterhouseCoopers

“Jorden runt på 60 minuter”

Tillsammans med Malin, bjuds du in till en fantastisk och gigantisk resa, runt alla världens hörn. Malin delar med sig av sin livs historia, om de många kontakter hon knutit till sig, hennes ovärderliga perspektiv på livet, vad som har påverkat hennes resa och alla de faktorer som gör henne till den människa hon är idag. Malin brinner för att motivera alla, både gammal som ung och som alltid, med en stor portion humor. Hon har erfarit många och givande lektioner under resans gång, som du kan ta del av, lära av och inspireras utifrån. Oavsätt åhörare, så är Malins berättelser levande och tilltalar de flesta, allt ifrån dig som är ung och grön elev eller en erfaren chef i en företagsstyrelse. Du inspireras till att våga ta steget fullt ut för att följa din dröm, utifrån de förutsättningar, erfarenheter och drömmar som finns i just ditt liv. En föreläsning med Malin kan vara ditt avgörande steg för att skapa mod och kraft till att gå vidare med dina ideer, tankar och visioner. Du förändras i närheten av Malin och hennes tankar stannar med dig under lång tid efter föreläsningens slut.

“Sälj och service i världsklass”

Malin har arbetat som försäljnings- och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den  femstjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar. Bland annat har hon arbetat på The Plaza Hotel i New York. Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år i utlandet. Om hennes erfarenheter som försäljningschef för professionella försäljare, om möten med människor, via personlig eller telefonbaserad kontakt och många och långa relationer med kunder över hela världen. Malin ger dig en nytänkande möjlighet att tänka utanför “boxen”, lär dig att bjuda på dig själv i en balans mellan humor, värme och proffsighet. Denna föreläsning passar bra för dig som vill lära dig det lilla extra inom försäljning av dig själv och av din produkt samt för att skapa extra kraft och “edge” i din försäljningsteknik.

“När man ligger på sin dödsbädd önskar man INTE att man hade arbetat mer”

Denna föreläsningen är ett rejält uppvaknande för alla. Malin berättar hur hon arbetade under alla år inom hotell branchen. Hon försökte alltid att ha de högsta försäljnings siffrorna, att aldrig göra sin chef besviken och att alltid vara tillgänglig för alla hennes kunder från hela välden. Det var normalt för Malin att ha 8 möten om dagen med efterföljande middag med viktiga kunder under sina försäljningsresor. Dessa resor varade alltid en månad, då det var mer kosteffektivt att beta av alla länderna i en världsdel på en gång. I längden höll ju inte detta, och Malin fick vid 49 års ålder tre hjärtinfarkter och förlorad nästan livet. Malin får dig att tänka till vad som är viktigt i ditt liv, så du inte gör samma misstag. En riktig väckarklocka för var och en som arbetar för mycket.

“Ungdomar, våga studera utomlands”

Under livets gång och sin karriär har Malin hjälpt och uppmuntrat många ungdomar, både inför deras karriärval och till mod och framsteg inom hotell branschen. Malin brinner för att se “en oslipad diamant, lysa klart på himlen” och verkar gärna och ofta som en mentor för de som är nya i sin proffession. – “Ingenting ger mer tillfredställelse än att se en dynamisk ung människa växa in i sin roll, ta steget full ut och ta för sig av världens olika upplevelser”, säger Malin. Med anledning av det, så ser hon det som ett stort och viktigt arbete att besöka skolor, för att träffa och inspirera ungdomar som vill våga och komma till skott. Denna föreläsning vänder sig till de, som är i början på en karriär, vill ha nytänkande ideer, för dig som vill motiveras och inspireras. Malin berättar om sin egen karriärsresa som påbörjades redan vid 17 års ålder, i ett helt främmande land. Föreläsningen inspirerar och visar att det inte finns gränser för vad du kan åstadkomma, bara du vill. Efter föreläsningen hjälper Malin gärna till med råd om hur man studerar utomlands.

“Att leva med attraktionslagen”

När Malin levde och arbetade i Indien, mötte hon en vis man, en guru. Han lärde henne att det viktigaste en människa har tillgång till är hur hon/han tänker. Han beskrev  “attraktionslagen”, ett flera tusenårigt gammalt sätt att “visualisera” vad man behöver och önskar sig.  Attraktionslagen har nu varit del av Malins liv i mer än 20 år. Under denna föreläsningen delar Malin med sig av alla otroliga händelse som har skett i hennes liv tack vare attraktionslagen. Malin säger själv att allting är möjligt bara man ser det framför sig, t.o.m mirakel. En annorlunda och ögonöppnande föreläsning.

Föreläsningar kan hållas på svenska, engelska, franska, italienska och spanska